maandag 1 juli 2024

Julia Ran - Tequila Sunrise



Met de leesclub van de boekenreizigers olv Erna Eikhoudt lazen we dit keer Tequila Sunrise.


Tequila Sunrise, geschreven door Julia Ran, gaat over Daphne en Thom. Daphne heeft een grote kinderwens, alleen dit blijkt een lastig iets. Daphne heeft het hier heel moeilijk mee, terwijl Thom alleen aan zijn carriere denkt. Thom kiest ervoor om naar Afrika te verhuizen en Daphne blijft achter.
Daphne ontmoet in het cafe Renko, een totaal ander type dan Thom. Renko is stoer, ruw en een rockmuzikant. Daphne merkt al snel dat Renko met zichzelf in de knoop zit. Maar waarom?

De personages in dit boek zijn sterk neergezet. Ze laten de worsteling van ieders verleden en eigen emoties goed zien en voelen.
Het verhaal is vlot geschreven en leest daardoor als een trein. Je wordt het verhaal in gezorgen en leeft sterk mee met alle mensen.
Het kent vele thema's naast liefde en vriendschap. Dit zijn rouw, onverwerkt verdriet, verslaving, vruchtbaarheidsproblematiek.

Tequila Sunrise laat je voelen hoe het is om onvoorwaardelijk van iemand te houden dat het je raakt.
Kortom een geslaagd verhaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

updaten/aanpassen

 Het is even geleden, maar ik ben deze blog aan het updaten. Er stonden meer dan 150 recensies, maar zonder zoektermen/ labels erbij. Dit ko...